Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn samengesteld uit verschillende verticale stroken in aluminium, kunststof of textiel. Deze laatste is het vaakst voorkomend.

Door de bediening van het koord kunnen de lamellen open en dicht geplaatst worden.

Zoveel mogelijkheden met verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën bieden vele mogelijkheden. Zo zijn de lamellen beschikbaar in 4 verschillende diktes. Om de lamellen voor uw verticale jaloezie te kiezen heeft u de keuze uit meer dan 300 referenties. Deze zijn beschikbaar in textiel uitvoering of kunststof of aluminium. Daarbij komt dat zij in alle mogelijke kleuren voorkomen.

Heeft u grote ramen? Geen probleem. De Xtra large lamellen geven een elegante en moderne look aan de kamer. Zo beschikken wij over verticale jaloezieën voor elke kamer in huis of op het werk.


Voordelen van verticale jaloezieën

De verticale jaloezieën van Babssfeer zijn ook verkrijgbaar in een anti-bacteriële uitvoering. Deze is ideaal voor personen met allergieën. De lamellen krijgen een extra beschermlaag en elimineren op deze manier meer dan 99% van schadelijke bacteriën.

Ook voor vormramen hebben wij de perfecte verticale jaloezie. Verticale of horizontale bogen of ramen vormen geen probleem. Zelfs voor ramen met schuine kanten worden uw verticale jaloezieën op maat gemaakt.

Maak een afspraak met Babssfeer en ontdek ons volledige gamma aan verticale jaloezieën. Wij hebben zeker wat u zoekt!

Meer info over verticale jaloezieën? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties