Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Tijdloos maar stijlvol interieur

Een tijdloos interieur wordt meestal geassocieerd met een klassieke stijl. Maar een tijdloos interieur hoeft niet 'ouderwets' te zijn. Een tijdloos interieur straalt eerder klasse uit en kan erg stijlvol zijn. Daarnaast is het tijdloos en bent u dus nooit 'uit de mode'.

Een tijdloos interieur is uiteraard niet eenzijdig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor het verkrijgen van een tijdloos interieur. Door het maken van juiste combinaties aan de hand van verschillende tijdloze materialen, kleuren en vormen komt u tot een tijdloos interieurgeheel die warmte, stijl en klasse uitstraalt. Dit zowel op vlak van meubilair, muurbekleding, raamdecoratie, verlichting,... Inspiratie voor een tijdloos interieur

Waar moet u nu starten bij het kiezen van uw tijdloze interieur? Nu kan u weken honderden interieurboeken aan een stuk bekijken en het bos door de bomen niet meer zien of u kan beroep doen op het advies van Babssfeer voor de keuze van uw tijdloos interieur. Elk detail van het interieur wordt besproken. Zo adviseren wij u bij de keuze meubilair, behang en verf, raamdecoratie, verlichting en vloerbekleding.

Daarna doen wij beroep op een van onze vaste partners om de werken bij u uit te voeren.


Tijdloos interieuradvies aanvragen

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties