Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Shutters

Shutters om het zuiderse gevoel boven te halen

Shutters zijn houten luiken die langs de binnenkant van het raam geplaatst worden. Ze zijn te gebruiken als zonnewering of als decoratief element in de kamer. U kent ze zeker wel, de houten luiken zoals ze vaak te bespeuren zijn in het zuiden zoals Italië of Spanje.

De shutters van Babssfeer zijn zeer stijlvol en geven bijgevolg een mooie decoratieve meerwaarde aan de kamer. Daarenboven zijn onze shutters zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Houten luiken die de kamer doen open bloeien!


Ecologische en duurzame shutters

Babsfeer biedt verschillende shutters aan. Naast de massief houten shutters, heeft u ook de mogelijkheid om Ecowood shutters te plaatsen. Voor deze laatste wordt lindehout in de kern en MDF voor de afwerking gebruikt. Het lindehout zorgt voor de stevigheid en kracht op belangrijke delen in de houten luiken.

Heeft u toch liever houten shutters? Kies dan voor onze duurzame, massief houten shutters. Deze zijn vervaardigd uit kwalitatieve Amerikaanse Linde. Door het gebruik van deze houtsoort hebben de houten shutters van Babssfeer een zeer stevige houtstructuur, maar blijven ze toch licht. Dit alles wordt op maat gemaakt, zodat u de shutters heeft waar u van droomt.
De drievoudige pen-gatverbinding biedt de stevigheid die uw houten luiken nodig hebben.


Maatwerk met oneindige keuzes.

Voor uw shutters heeft u oneindige keuze aan afwerkingsmogelijkheden. Onze volhouten shutters zijn verkrijgbaar in 24 dekkende verfkleuren. Daarbij komen nog 12 beitskleuren die de natuurlijke structuur van het hout zichtbaar houden.

Daarnaast bepaalt u zelf hoe groot de lichtinval wordt met de verstelbare louvers. Deze zijn beschikbaar in 4 verschillende breedtes.

Onze shutters kunnen in elke kamer van het huis geplaatst worden. Wanneer u houten shutters wenst te plaatsen in de badkamer, kan gebruikt gemaakt worden van scharnieren in roestvrij staal. 

 

Meer info over shutters? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties