Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Overgordijnen

In de hedendaagse interieurs merken we steeds meer de invloed van andere culturen. Daarom wilden wij de warmte en kleuren van deze andere culturen in huis halen. Deze zijn dan ook de basis van de nieuwe collectie Marrakech overgordijnen.
We trachten Marrakech in huis te krijgen en daarom is deze nieuwe lijn overgordijnen beschikbaar in warme, zuiderse tinten. Verschillende kleurencombinaties worden gecombineerd voor een fris resultaat. De stoffen van onze overgordijnen kunnen tevens gebruikt worden voor gewoon gordijn, vouwgordijn en paneelgordijn.

Overgordijnen vanaf € 51/m²

Van stof tot overgordijn met de grootste zorg

Voor het produceren van uw overgordijnen werken wij met echte vakmensen. Zij verzorgen uw overgordijn op maat. Dit zorgt ervoor dat onze lijn overgordijnen perfect past in ieder interieur.
Meer dan 300 verschillende stoffen geven u een brede waaier aan keuze. Voor de afwerking van uw overgordijnen kiest u voor transparant of ondoorzichtig. 

Alle stoffen zijn gemaakt uit 100% polyester, waardoor deze bestand zijn tegen krimpen in de was. 

 

Tevens worden de meeste van onze overgordijnen gemaakt zonder naad doordat de stoffen breder zijn dan 280cm. Als laatste beschikken elk van onze overgordijnen over een hoge kleurechtheidsfactor. Hierdoor blijft uw overgordijn zijn kleur behouden.
Kies voor een verduisterende voering indien u het ’s avonds graag gezellig hebt in huis.

Contacteer ons en wij komen graag eens bij u langs om de vele kleuren en mogelijkheden te bekijken.

Meer info over overgordijnen? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties