Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

BABSSFEER

Babssfeer staat er weer! 

Reeds meer dan 30 jaar zijn wij actief in het inrichten van winkels, interieurs voor privé, alsook de totaalaanpak voor interieurs waar meubelen, gordijnen, tapijten en verlichting een onderdeel van was. Dit is waar BABS BINNEN EN BUITENSFEER voor stond.

Nu is de tijd rijp om ons te specialiseren in raamdecor, gordijnen en zonnewering.

Bij Babssfeer bent u aan het juiste adres om al uw interieur wensen en ideeën de vrije loop te laten. Alles begint bij sfeer en stijl. De juiste kleuren en de perfecte mix om tot een uniek eindresultaat te komen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat advies aan huis de juiste en snelste weg is naar een perfect eindresultaat. Wij komen dus graag bij u langs en begeleiden u bij uw zoektocht naar de juiste combinaties van zowel kleuren, texturen en materialen in de vele keuzes die we aanbieden.

Vraag persoonlijk advies

Contacteer Babssfeer en wij komen bij u langs voor een volledige service waar wij er alles aan doen om uw interieur naar uw wens te maken.

We bieden een uitgebreid aanbod aan gordijnen en zonnewering. Heeft u vragen? Dan worden deze in detail besproken. Van vouwgordijnen, shutters, lamellen tot rollers enz… De nauwe samenwerking die we bij Babssfeer aanhouden met u zorgt steeds opnieuw voor verrassende resultaten. Elk interieur is anders, uniek en bijgevolg zeer boeiend.

Wij werken zowel voor particulier als voor professionelen.

Bij Babssfeer wordt vakmanschap hoog in het vaandel gedragen. Daarom proberen wij zo goed mogelijk in elke situatie de gepaste oplossing te vinden. Ook plaatsing en opmeting gebeurd door onszelf, want dit is een cruciaal onderdeel in raamdecoratie om tot een goed eindresultaat te komen. Via web-shop zijn de kleuren moeilijk te evenaren, de maten kloppen soms niet, het raam kan niet meer open, of er is geen rekening gehouden met de verluchtingssystemen, het gordijn is niet verduisterend enz…

Dit zijn de vele valkuilen die u kunt ondervinden. We weten allemaal dat goedkoop meestal duurkoop is!

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties