Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Kies voor een modern interieur!

Waarom zou u kiezen voor een modern interieur? Een modern interieur heeft eindeloos veel kleuren, materialen, mogelijkheden en is toch blijvend. 

Met een modern interieur kan u alle kanten uit. Er zijn honderden varianten in de moderne stijl. Dit zowel op vlak van meubilair, muurbekleding, raamdecoratie, verlichting,... Enkel de keuze van die materialen en stijlen is niet makkelijk. U wil uiteraard een interieur waarmee u kunt uitpakken maar dat ook praktisch is voor met de kinderen. De keuze van het soort modern interieur is uiteraard ook afhankelijk van de ruimte. Een moderne slaapkamer kan een volledig ander gevoel weergeven dan een moderne woonkamer


Moderne interieurideeën 

De kogel is door de kerk, u heeft gekozen voor een modern interieur in uw woning. Nu kan u weken honderden interieurboeken aan een stuk bekijken en het bos door de bomen niet meer zien of u kan beroep doen op het advies van Babssfeer voor de keuze van uw modern interieur. Babs en Jos, interieurstylisten helpen u graag op weg bij uw modern project. Elk detail van het interieur wordt besproken. Zo adviseren wij u bij de keuze meubilair, behang en verf, raamdecoratie, verlichting en vloerbekleding.

Daarna doen wij beroep op een van onze vaste partners om de werken bij u uit te voeren.  


Modern interieuradvies aanvragen

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties