Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Exclusief bezoek aan Flamant Interiors

U wil graag uw interieur vernieuwen? Vraag uw interieuradvies aan bij Babssfeer en maak kans op een schitterende actie!

Kleuradvies

Kleuren, ze zijn er in honderden schakeringen. Elke kleur creëert een gevoel of zorgt voor een effect in uw ruimte.

Kleuren combineren en de juiste kleur kiezen voor een bepaalde ruimte of sfeer is moeilijker dan u zou denken. Een kleur creëert niet enkel een bepaald sfeer maar het is ook erg bepalend hoe de ruimte wordt weergegeven. Voor kleine ruimtes kan wit een oplossing zijn omdat de ruimte groter en lichter toont, een donkere kleur maakt de ruimte dan juist meestal kleiner.

Uiteraard hangt heel veel af van de vorm van de ruimte, de stijl van uw interieur, het materiaal van uw muren, deuren,…

Kleuradvies op maat

Kleuren kunnen uw woning volledig transformeren. Elke kleur heeft zijn effect maar welke kleur past nu het beste in uw interieur of welke kleuren zorgen voor het gevoel dat u wil creëren? Kiest u beter voor behang of voor verf? Welke kleur past het best bij uw meubilair? Voor al deze vragen kan u bij Babssfeer terecht. Twijfel niet langer en doe beroep op ons kleurenadvies.

Wij adviseren u van A tot Z. Ook met het schilderen of behangen hoeft u niet in te zitten, wij brengen u in contact met de juiste vakman.

Wist u trouwens dat u een kleuradvies van Babssfeer ook als geschenk kan geven? Geef een origineel en nuttig cadeau bij de volgende gelegenheid. Kleuradvies als geschenk vanaf 50 euro.

Vraag nu uw kleuradvies aan

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties