Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Waarom kiezen voor vouwgordijnen?

Een vouwgordijn, een erg geliefd gordijn en het wordt enkel maar populairder. Vouwgordijnen zijn geconfectioneerd op basis van gordijnstoffen. Het gordijn vouwt zich op tot een pakket door de horizontale baleinen. Het doek komt tot boven zodat het volledige optrekprofiel niet zichtbaar is zodanig dat u een mooi afgewerkt geheel hebt.

4 voordelen van vouwgordijnen

 • Past in elk interieur

  Vouwgordijnen zijn er in alle kleuren, vormen en stoffen. Daardoor passen ze bij elke stijl en doet u nooit verkeerd met het kiezen voor een vouwgordijn. Om de juiste stijl van uw vouwgordijn te kiezen, passend bij uw interieur, kan u beroep doen op Babssfeer.

 • Stijlvol en kwalitatief

  Een vouwgordijn is altijd stijlvol en bovendien kwalitatief. Doordat Babssfeer aandacht besteed aan zijn producten en materialen, kan u er op rekenen dat wij u de grootste kwaliteit leveren.

 • Vouwgordijnen voor grote ramen

  Heeft u grote ramen in uw woning en denkt dus dat een vouwgordijn voor u niet van toepassing is? Ook voor grote ramen werd het Xtra Large vouwgordijn ontwikkeld. Dit gordijn is passend voor grote ramen tot 4m20 breed en 5m40 hoog. Het compacte draagprofiel zit weggewerkt achter het vouwgordijndoek om extra mooi te ogen.

 • Makkelijk in gebruik

  Door ons Easy-Lift kettingsysteem kan u het vouwgordijn op een soepele manier op- of neerlaten. Bovendien, is het geruisloos en eenvoudig in gebruik. Daarnaast biedt Babssfeer ook de mogelijkheid om het vouwgordijn te bedienen met motor. Indien geen elektriciteit is voorzien, is het niet nodig te kappen. Een batterij-motor geeft u alle luxe en dient eenvoudig weg enkele keren per jaar te worden opgeladen, zoals een gsm toestel.


U weet niet welk vouwgordijn te kiezen? Babssfeer adviseert u graag bij uw keuze stijl, functionaliteit en plaatsing.

Vul uw gegevens in voor meer informatie: 

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties