Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Waarom kiezen voor rolgordijnen?

Babssfeer maakt uw rolgordijn op maat en adviseert u bij uw keuze.

Handige roljaloezieën

Een rolgordijn is letterlijk een opgerold gordijn. Een roljaloezie is passend voor alle ramen en ze zijn er in allerhande motieven, kleuren en stoffen. De bediening van een rolgordijn kan handmatig met behulp van een ketting of het kan elektronisch.

Afhankelijk van de functie van het opgerold gordijn kiest u welke stof en hoe transparant u uw gordijn wil. Is het vooral als decoratie bedoeld of om de inkijk te beperken, dan kunt u overwegen om een transparante of semi-transparante stof te nemen. Wilt u een opgerold gordijn dat het zonlicht goed tegen houdt, dan kiest u het beste voor een verduisterende stof dat er bovendien voor zorgt dat het binnen minder snel warm wordt. Lees meer over rolgordijnen.

Naast de gewone roljaloezie zijn er ook duo rolgordijnen. Dit is een gordijn waarbij twee stoflagen over elkaar heen bewegen. De ene stof is transparant en de andere is gemaakt van ondoorzichtig textiel. Hierdoor kunt u handmatig de lichtinval en het decoratieve effect regelen. Bekijk een greep uit ons assortiment duo rolgordijnen. 


6 voordelen van een rol- en duoroljaloezie

 • Passend in elke stijl

  Roljaloezieën zijn er passend in elke stijl van uw woning en naar elke smaak. Ze zijn er in allerhande kleuren, motieven, stoffen, diktes en maten waardoor u uw duojaloezie perfect aan uw interieur kunt aanpassen. Door gebruik te maken van de juiste stof is het roljaloezie ook perfect bruikbaar in de badkamer. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

  Functionaliteit 


  Rolgordijnen zijn erg functioneel doordat u zelf de lichtinval en transparantie van het gordijn kunt regelen. Op die manier bepaalt u ook meteen uw privacy. U kunt de gordijnen handmatig regelen of elektrisch. Bij Babssfeer kunt u ook kiezen voor een stille motor waardoor het op- en neergaan van uw roljaloezie in stilte gebeurt.

  Makkelijk te installeren

  
Rol- en duo roljaloezieën zijn erg makkelijk te installeren. Uiteraard komt Babssfeer de gordijnen installeren bij u thuis en hoeft u zich dus van niets aan te trekken.

 • Roljaloezie als glasgordijn

  
Duo roljaloezieën en roljaloezieën zijn makkelijk te combineren met overgordijnen. Doordat de rolgordijnen enkel het deel van de ruit verbergen kunt u nog meer sfeer creëren door daarnaast nog een overgordijn te hangen. dit kan puur decoratief zijn of met als doel ze werkelijk te sluiten. Op deze manier worden valgordijnen gebruikt in de plaats van het vroegere glasgordijn.

  Roljaloeziën op maat


  Uw gewenste rolgordijn moet uiteraard op maat van uw raam zijn. Babssfeer maakt het valgordijn van uw keuze volledig op maat van uw raam. Ook voor grote ramen kunt u bij ons terecht. Onze stoffen gaan tot maar liefst 270cm.

  Makkelijk in onderhoud 


  Een van de grote voordelen van valgordijnen is dat ze makkelijk zijn te onderhouden. Afhankelijk van de stof zijn ze makkelijk te poetsen met een droge of vochtige doek. Babssfeer staat u graag bij met raad en daad. Contacteer ons voor vrijblijvend advies en meer info.Vraag informatie aan over rolgordijnen

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties