Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Doe het zelf Kerstdecoratie (DIY)

De kerstperiode komt eraan! Iedereen wil zijn woning zo gezellig mogelijk inrichten. Net daarom geven interieurstylisten Babs en Jos enkele doe het zelf Kerstdecoratie projecten. Wij hebben speciaal voor u de beste DIY kerstdecoratie tutorials verzameld!

Doe het zelf Kerstdecoratie

Bent u een echte doe-het-zelver of wil u een leuk project voor met de kinderen? Bekijk de beste video's door ons geselecteerd speciaal voor u.

Algemene Kerstdecoratie

In de bovenstaande doe het zelf kerstdecoratie video leert u hoe een:

  • Kerstboom te maken van een boek
  • Leuke muur kerstdecoratie te maken
  • Kerst tafel of kast decoratie te maken


Kerstbal maken uit oud papier

Heeft u een stapel oud papier? Gooi dit niet direct weg! Oud papier is de ideale basis om zelf unieke kersballen te maken. In de bovenstaande video leert u snel en gemakkelijk hoe u dit moet doen. Een ideaal Kerstproject voor met de kinderen!

Maak een Sneeuwbol uit glazen bokalen!

Bent u een fan van Sneeuwbollen? Maak nu zelf uw eigen unieke sneeuwbol met de bovenstaande tutorial! Zo ziet uw woning er weeral een stuk feestelijker uit en is het de ideale sfeerbrenger voor groot en klein.

Plannen om uw woning opnieuw aan te kleden?

U denkt dat Kerstdecoratie alleen niet genoeg is om uw woning gezellig te maken? Uw interieur voldoet niet meer aan de laatste trends en mode? Doe een beroep op interieurstylisten Babs en Jos. Maak een afspraak.


Sharing is caring! Deel onze tips met uw vrienden en familie.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties