Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Aluminium horizontale jaloezieën

De horizontale jaloezieën in aluminium zijn bij de meeste mensen goed gekend. Ze zijn opgebouwd uit verschillende dunne lamellen. Door de lamellen te kantelen kan gekozen worden om meer of minder zonlicht binnen te laten.

Aluminium lamellen vanaf € 92/m²

Mix en match je horizontale jaloezieën

Om uw aluminium horizontale jaloezieën te matchen met uw interieur heeft u de keuze uit meer dan 273 kleurstalen. Van vlakke kleuren tot dessins en structuren, alles is mogelijk voor de afwerking van uw horizontale jaloezieën.

Verder kan uw aluminium horizontale jaloezie ook gepersonaliseerd worden door de dikte van uw lamellen aan te passen. 4 verschillende diktes zijn mogelijk.

 

Design met een maximum aan comfort

Voor onze horizontale jaloezieën uit de Flexline worden fijne koorden gebruikt. Hierdoor zijn ook kleinere gaatjes nodig in de lamellen en kunnen deze bijgevolg elkaar beter overlappen. Hierdoor kunnen de horizontale jaloezieën perfect sluiten.

Om u nog meer comfort te bieden, is er de mogelijkheid om met het Tilt only-systeem de horizontale jaloezieën te bedienen vanop afstand. De geintegreerde motor zorgt ervoor dat u geen extra bekabeling nodig hebt.

Om de aluminium horizontale jaloezieën te accentueren in de ruimte, kan u opteren om een ladderband te integreren. Op deze manier worden de gaatjes in de lamellen verborgen en krijgt de aluminium horizontale jaloezie een strakker design.

Meer info over aluminium horizontale jaloezieën? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties