Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

3D Rolgordijn

Zorg voor diepgang met 3D rolgordijnen

3D rolgordijnen zijn een combinatie van horizontale jaloezieën, bekleed met stof. Door het gebruik van stof krijgen de 3D rolgordijnen een volle en elegante look.
Door de samenstelling van zwevende lamellen tussen 2 voiles, schermt u inkijk af maar behoudt u zelf het volledige zicht naar buiten. Net zoals bij de klassieke jaloezieën, is het bij 3D rolgordijnen mogelijk om de lamellen te kantelen in de gewenste positie om op die manier de lichtinval te regelen.

Afwerking en kleuren

Voor de afwerking van uw 3D rolgordijn heeft u de keuze uit een groot assortiment 3D-stoffen. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, voor ieder wat wils.
Om het beste gebruiksgemak te verkrijgen, wordt uw 3D rolgordijn afgewerkt tot in de kleinste details. Het bedieningskoord is voorzien van een koordgewicht om gemak en strakke uitstraling te behouden.


Voordelen van 3D rolgordijnen

Wanneer de lamellen van uw 3D rolgordijn open staan, zorgt de dubbele stof ervoor dat bijna 80% van de UV-stralen gefilterd worden. Waneer u de lamellen sluit, wordt praktisch alle UV-licht tegen gehouden. Op deze manier zorgt uw 3D rolgordijn voor bescherming van uw interieur en wordt verkleuring van uw meubelen of vloer tegen gegaan.

De lamellen zorgen in open stand tevens voor een isolerende factor. Op die manier houden uw 3D rolgordijnen de warmte buiten op een zomerdag en bespaart u op uw energierekening tijdens de koude winterdagen.

Als laatste hebben de Babssfeer 3D rolgordijnen een geluiddempende werking. Het akoestisch effect van geluid wordt tegengegaan en uw kamer krijgt een gezellige leefsfeer.

Contacteer ons voor een afspraak en we bekijken de mogelijkheden om samen uw 3D rolgordijn op maat te laten maken.

Meer info over 3D rolgordijnen? Vul uw gegevens in.

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties