Bel ons op: +32 (0)54/50 00 27 of e-mail ons: info@meubelendeconinck.be

Interieur acties

Interieur acties

Op regelmatige basis organiseert Babssfeer acties, workshops of exclusieve bezoeken. Lees snel wat we nu in de aanbieding hebben.

Interieuradvies op maat

Interieuradvies op maat

Wij komen graag bij u langs voor een gratis interieuradvies. Tijdens dit advies bekijken we de ruimte, wij adviseren u met lichtadvies, kleuradvies, windowadvies,... Bekijk alle info.

Kleuradvies

Kleuradvies

kleur heeft zijn effect maar welke kleur past nu het beste in uw interieur of zorgt voor het gevoel dat u wil creëren? Kiest u beter voor behang of voor verf? Voor al deze vragen kan u bij Babssfeer.

Verlichting

Verlichting

Het is erg belangrijk een juiste keuze te maken in het oneindige aantal lichten en armaturen. De intensiteit van de verlichting doet veel aan de sfeer en het gemoed van iedereen in de woning. Babssfeer help u graag bij uw keuze.

Over Babssfeer

Bij Babssfeer bent u aan het juiste adres om al uw interieur wensen en ideeën de vrije loop te laten. Alles begint bij sfeer en stijl. De juiste kleuren en de perfecte mix om tot een uniek eindresultaat te komen.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat advies aan huis de juiste en snelste weg is naar een perfect eindresultaat. Wij komen dus graag bij u langs en begeleiden u bij uw zoektocht naar de juiste combinaties van zowel kleuren, texturen en materialen in de vele keuzes die we aanbieden.

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis kennismakingsgesprek of consultatie.

Raamdecoratie

Raamdecoratie, het is meestal het allerlaatste waaraan wordt gedacht bij de vele keuzes die een huis inrichten met zich meebrengt. Nochtans kan een gordijn een huis maken of kraken.

We bieden een uitgebreid aanbod aan gordijnen en zonnewering. Heeft u vragen? Dan worden deze in detail besproken. Van vouwgordijnen, shutters, lamellen tot rollers enz… De nauwe samenwerking die we bij Babssfeer aanhouden met u zorgt steeds opnieuw voor verrassende resultaten. Elk interieur is anders, uniek en bijgevolg zeer boeiend.

Bekijk ons assortiment en laat u inspireren. 

Blijf op de hoogte van de trends en realisaties